Hier kunt u uw documenten via een beveiligde wijze aanleveren/uploaden. Voor het uploaden heeft u een code nodig, vraag deze bij ons op of vul de eerder verkregen code in het daarvoor bestemde veld in.

U ziet een blok waar u bestanden heen kunt slepen. Verder ziet u verschillende velden om in te vullen. Onderaan ziet u twee knoppen “Selecteer” is om bestanden vervolgens op u computer te kunnen selecteren die worden geupload in het grote blok. Eventueel kunt u een toelichting geven op een of enkele meegezonden bestanden. Heeft u opmerkingen of andere belangrijke informatie wat de mediation aangaat, stuur een mail.
Door op “Verzenden” te klikken worden de bestanden (als deze voldoen aan de bestandsvoorwaarden (grootte, aantal en bestandstype)) via een beveiligd kanaal naar onze servers verzonden. Wij ontvangen automatisch een melding van de aangeleverde bestanden u hoeft verder niets meer te doen.

De maximale upload grootte per bestand is 50 Mb
Het maximum aantal tegelijk te uploaden bestanden is 30 stuks. Heeft u meer bestanden, vul na verzenden opnieuw dit formulier in met de resterende bestanden.
De volgende bestandstypen zijn mogelijk: jpg,jpeg,doc,docx,xls,xlsx,ppt,pptx,txt,pdf,png,csv,odt,mp3,mp4,mpeg,avi
Verzenden

Met cookies analyseren wij de juiste werking van onze website.